بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، نورو.ز تقیپور گفت: در این مراسم بیش از ۲ هزار کیلو رب انار به روش پخت سنتی با هیزم در باغها تولید و آماده عرضه به گردشگران میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ری عنوان کرد: آب مورد نیاز باغهای انار این روستا توسط یک قنات تاریخی که به نام روستا شناخته شده است تامین میشود و شرایط آب هوایی و گرمای مساعد منطقه موجب تولید یک انار مرغوب و با کیفیت میشود.
او افزود: سال ۱۴۰۳ اولین جشنواره پخت انار برای شهوندان تهرانی و سایر گردشگران برگزار میشود.
روستای محمدعلیخان در ۶۳ کیلیومتری شهر تهران و در مجاورت جاده قدیم تهران- قم قرار دارد، شغل اصلی مردمان این روستا تولید دامداری، تولید گلیم و تولیدات محصولات خانگی شامل ربانار و انجیل خشک است.
انتهای پیام/
نظر شما